Meditation

”Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som skabte dem”

— Albert Einstein

Jeg oplever at mange siger, at de ikke kan finde ud af at meditere. De begrunder det blandt andet med, at det opleves ubehageligt eller at tankerne tager over.
Men tankerne og følelserne vil altid være der. Når vi bliver stille med os selv, begynder vi bare at lægge mærke til, hvor meget de kan fylde, og pludselig mærker vi, hvordan vi egentligt har det.

Det er helt, som det skal være.

Meditation kan kræve lidt træning og ikke mindst, at du overgiver dig til, at du gør det så godt, du kan uden at slå dig selv i hovedet. For meditation handler ikke om at være rigtig eller forkert.
Det er en metode til, hvordan du – via fokus, vejrtrækning og stilhed – kan lande i dig selv og begynde at opdage, at du er præcis, som du skal være.


Vi er ofte vant til at skulle fixe alting, og være oppe i hovedet og tro at vi kan løse alt med ord og handlinger, eller for den sags skyld være ovre i andre mennesker, og tro, at vi ved, hvad der er bedst for dem. – Her gør vi noget andet. Vi bliver stille, bliver hjemme hos os selv, og retter fokus indad.

Som spaceholder (En der holder rummet under meditation) er jeg uddannet til at guide og støtte dig gennem meditationen og hjælpe dig i mødet med dig selv og rumme de følelser eller indsigter, der vil kunne komme til dig undervejs eller bagefter. Her er der ingen fordømmelse.

Meditation er en bevidst træning i at være til stede i nuet og en metode, der kan hjælpe dig til at forløse og opdage det som er.
Via afspænding og meditation vil jeg guide dig i at stilne sindet og skabe et kærligt og nærværende miljø i kroppen, som du kan tage med dig videre i livet.

Er du interesseret i at høre mere om en til en, eller gruppe meditationer — så kontakt mig her