OM MIG

”Du fejler jo ikke noget”...

… sagde de på hospitalet efter 5 dages grundig chek af kroppen. Man talte ikke om stress dengang, som man gør i dag. Men inderst inde vidste jeg godt, at jeg var helt brændt sammen, og derfra begyndte rejsen hjem til mig selv.

Om mig

Jeg hedder Anette Toftgaard, og er uddannet traumeterapeut og spaceholder/meditationsmentor v/Jesper Westmark. Jeg praktiserer NADA Akupunktur, er certificeret Sofia Manning Coach – og jeg har bestået grunduddannelsen i kinesiolog.

Jeg har arbejdet med TV i ca. 30 år, både foran og bagved kameraet. De seneste 8 år har jeg været fast caster på DR Ung/DR, hvor jeg stoppede i september 2022. Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker, og jeg har altid brugt min intuition og mavefornemmelse til at se det hele menneske og dets værdier.

Det er ingen hemmelighed, at symptomer på stress og angst fylder mere og mere, både hos de unge, som jeg har haft stor kontakt til, men absolut også i den brede befolkning. Da jeg for år tilbage stødte på NADA-akupunktur, oplevede jeg, hvor stor en effekt den har på at genskabe balancen i kroppen. Og jeg vidste med det samme, at det redskab skulle jeg lære, så jeg kunne give det videre til andre. Det blev starten på en rejse som behandler, som jeg længe har vidst skulle foldes ud i mit liv.

Min egen historie

Min krop prøvede, med alle symptomer
at fortælle mig, at noget var ude af balance

For præcis 20 år siden oplevede jeg selv at få stress. Jeg prøvede at ignorere hvordan jeg egentlig havde det, og dermed tage ansvaret for de konsekvenser og ændringer, det måtte indebære i mit liv. Det blev jeg syg af.

Jeg ville opretholde facaden, og for enhver pris ikke blive afsløret, for det skulle ikke hedde sig, at jeg ikke kunne klare det. Det var hårdt arbejde – og til sidst havde jeg helt mistet mig selv. Jeg blev udbrændt og var sygemeldt med stress i næsten et år. Min egen krise blev en life changer, og jeg vil ikke have været den foruden. Det blev nemlig min måde at vågne op på.

Min krop prøvede med alle mulige fysiske symptomer at vise mig, at noget var ude af balance. Derfor ved jeg, at det er vigtigt, at vi begynder at mærke og lytte til, hvad kroppen prøver at fortælle os. Også selvom det kan føles ubehageligt, kræver mod – og velvidende at der ikke er noget quickfix.

Jeg træner dagligt min bevidsthed med meditation. Det giver mig en større ro i livet, og jeg lærer mig selv endnu bedre at kende. Jeg falder ikke så dybt, når jeg indimellem mister balancen, og jeg genkender hurtigere, når en gammel overbevisning dukker op fra underbevidstheden.

Jeg har altid været nysgerrig og interesseret mig for den holistiske tankegang, og jeg læner mig ind i det spirituelle, både som privatperson, og når jeg arbejder som behandler. Jeg tror på, at vi som menneske, naturen og alt omkring os er energi. Og at vi er forbundet til noget, der er større end vores hoveder umiddelbart forstår.

Har du lyst til at høre mere, om de behandlinger jeg tilbyder?